Tagovi

Tag: Film

Oko 24 rezultat(a) (0.03 sekundi)
Međunarodni filmski festival - FEST Članak

kultura, manifestacije, film

Međunarodni filmski festival (FEST) je festival revijalnog karaktera i predstavlja filmska ostvarenja najviših dometa svetske kinematografije. Organizator festivala je Direkcija FEST-a. Održava se od poslednjeg petka u februaru do prve nedelje marta.

Beogradski festival dokumentarnog i kratkometražnog filma Članak

kultura, manifestacije, film

Beogradski festival dokumentarnog i kratkometražnog filma je festival takmičarskog karaktera. Filmovi su grupisani po žanrovima dokumentarni, kratki igrani, animirani i eksperimentalni, rađeni tehnikom filmskog i video zapisa. U okviru pratećeg programa priređuju se retrospektive inostranih...

Filmski festival u Sopotu Članak

kultura, manifestacije, film

Osmišljen je kao takmičarski producentski festival domaćih igranih filmova. Održava se u prvoj polovini jula u Dvorani Centra za kulturu Sopot, i traje okvirno pet dana. Organizator je Direkcija FEST-a.

Festival studentskog filma Članak

kultura, manifestacije, film

Na festivalu se predstavljaju studentska ostvarenja iz oblasti filmske umetnosti, filmova domaćih i inostranih filmskih akademija i autora. Osnivač je grupa studenata FDU, a organizator "Mediainvest Communications". Održava se u drugoj polovini oktobra u dvoranama Muzeja jugoslovenske kinoteke,...

Festival autorskog filma Članak

kultura, manifestacije, film

Festival obuhvata takmičarske selekcije autorskih filmova. Međunarodnog je karaktera. Osnivač i organizator je "Jugoslavija film". Održava se u drugoj polovini novembra, u dvoranama Kulturnog centra Beograda, Art bioskopa i Etnografskog muzeja.

Festival podvodnog filma Članak

kultura, manifestacije, film

Festival autorskih filmova čiji je osnivač i organizator je Klub podvodnih aktivnosti "Beograd". Održava se u prvoj polovini decembra, u dvorani Doma omladine Beograda.

Refrakt - Regionalni festival alternativne kulture Članak

kultura, manifestacije, pozorište, muzika, slikarstvo, film

To je manifestacija regionalnih alternativnih pozorišnih i muzičkih scena, likovnih, filmskih i književnih programa. Organizator je Dom omladine Beograda. Održava se u aprilu, u Domu omladine Beograda kao i Kragujevcu, Zrenjaninu, Novom Sadu i Zagrebu.

Bioskopi Članak

kultura, zabava, bioskop, film

Akademija 28 Art Bioskop Museum Balkan Dvorana KCB DK "Studentski Grad" Dom Omladine Beograda Dvorana Doma Sindikata Zvezda Kinoteka Roda Cineplex Sava Centar Ster Cinemas Tuckwood Cineplex Kolosej Multiplex Šumadija Palas Rex

Akademija 28 Članak

kultura, zabava, bioskop, film

Bioskop Akademija 28 Nemanjina 28

Art Bioskop Museum Članak

kultura, zabava, bioskop, film

Art Bioskop Museum Uzun-Mirkova 2