Tagovi

Tag: Splavovi

Oko 18 rezultat(a) (0.05 sekundi)
Provod u Beogradu Članak

provod, restorani, kafane, kafići, noćni klubovi, jazz klubovi, splavovi, kockarnice

Skadarlija, stara boemska četvrt Beograd ima reputaciju prestonice koja nudi svakodnevni, živopisan noćni život, sa mnoštvom klubova otvorenih do svitanja širom grada. Najprepoznatljiviji su klubovi smešteni na splavovima duž obala Save i Dunava. Vikend-posetioci, posebno oni iz Bosne i...

Splavovi u Beogradu Članak

provod, splavovi

Kultni splav Lukas, između ušća i Brankovog mosta sa novobeogradske strane reke Splav Amsterdam Splav Hua Hua Splav Acapulco Splav Ambis Splav Amfora Splav Bibis Splav Blaywatch Splav Fashion cafe Splav Lukas Splav Monza Splav Cruise Splav Knjaz Splav Sound Splav Freestyler Splav Exile Splav...

Splav Amsterdam Članak

provod, splavovi, dunav

Splav Amsterdam se nalazi na Zemunskom keju, na obali Dunava, u blizini Hotela Jugoslavija. Amstedam je danju splav-restoran i kafić sa otvorenom baštom, a noću klub. Pušta se različita muzika svako veče, uglavnom rnb, pop, a česte su i žive svirke.

Splav Hua Hua Članak

provod, splavovi, sava

Splav Hua Hua se nalazi na Adi Ciganliji, na obali Save. Živa svirka, uglavnom narodnjaci. Splav je relativno mali i često pun, pa je potrebna rezervacija.

Splav Acapulco Članak

provod, splavovi, dunav

Splav Acapulco je smešten kod hotela Jugoslavija, na desnoj obali Dunava i poznat je po odlicnoj živoj muzici, pop, narodna, ex-YU. . .

Splav Ambis Članak

provod, splavovi, sava

Splav Ambis se nalazi na desnoj obali Save, kod beogradskog sajma. Pušta se hip-hop, rnb, pop, house, živa muzika, ali ponekad i narodnjaci. Najviše je mlađih gostiju.

Splav Amfora Članak

provod, splavovi, dunav

Splav Amfora se nalazi na Zemunskom keju na obali Dunava kod hotela Jugoslavija. Odlično mesto za opuštanje uz pop muziku.

Splav Bibis Članak

provod, splavovi, dunav

Splav Bibis se nalazi na desnoj obali Dunava kod hotela Jugoslavija. Rnb, dance, pop muzika.

Splav Blaywatch Članak

provod, splavovi, dunav

Splav Blaywatch se nalazi na Dunavu kod Hotela Jugoslavija. Pušta se dance, rnb, pop, komercijalna muzika.

Splav Fashion cafe Članak

provod, splavovi, dunav

Splav Fashion cafe je smešten na Dunavu, na Dorćolu u blizini sportskog centra 25. maj. Muzika - dance, house, techno. Uglavnom mlađi gosti.