Tagovi

Tag: Sport

Oko 80 rezultat(a) (0.05 sekundi)
Fudbal Članak

ada ciganlija, sport, fudbal

Ljubitelji fudbala kao razonode i rekreacije, ali i vrhunskog sporta, od 2004. godine na Adi Ciganliji će moći da igraju fudbal na prvom terenu sa veštačkom travom u našoj zemlji. Pored ovog fudbalskog terena nalazi se i pomoćni teren.

Mali fudbal Članak

ada ciganlija, sport, mali fudbal

Mali fudbal je uz basket najpopularnija igra na našem ostrvu. Šest terena sa rukometnim golovima i još jedan sa malim golićima krcati su čitavog dana. Pobednik ostaje, a nepisano pravilo je da mečevi traju dva puta po 15 minuta. Ukoliko je nerešeno, šutiraju se penali, kako bi svi koji...

Rukomet Članak

ada ciganlija, sport, rukomet

Šest otvorenih terena za rukomet uglavnom sluze igranju malog fudbala. Kako su tereni igracima na raspolaganju bez novcane naknade, na njima vaze pravila – igra onaj ko prvi zauzme teren i pobednik ostaje. Rukometasima se pruza prilika da igraju na zvanicnim, organizovanim turnirima ili...

Košarka Članak

ada ciganlija, sport, košarka

Sa deset otvorenih košarkaskih terena Ada Ciganlija je gradski centar uličnog basketa, koji se tu igra od ranog jutra do zalaska sunca. Kada se ne igraju zvanični turniri na terenima, važi pravilo - pobednik ostaje. Igra se do 21. Najveći igrači naše košarke barem jednom su odigrali basket...

Odbojka Članak

ada ciganlija, sport, odbojka, uprava kupališta

Ada Ciganlija pomaze ekspanziju odbojke u našoj zemlji sa šest otvorenih betonskih i nekoliko terena na pesku. Sport koji podjednako vole mladići i devojke. Ukoliko želite da igrate, ponesite loptu i dođite u Upravu kupališta da vam damo mrežu.

Tenis Članak

ada ciganlija, sport, tenis

Na Adi Ciganliji nalazi se 7 teniskih terena. Pet teniskih terena je smešteno u kompleksu sportski terena, a dva terena se nalaze na prostoru kod Okruglog kupatila. Svi teniski tereni su na betonskoj podlozi. Tereni rade svakoga dana od 08: 00 do 20: 00č, preko leta i do 21: 00č.

Stoni tenis Članak

ada ciganlija, sport, stoni tenis, uprava kupališta

Pet potpuno novih stolova smešteno je ispod velike terase Uprave kupališta. Mrežice, loptice i kvalitetne rekete možete iznajmiti na terenu za mini golf, koji je u neposrednoj blizini.

Šah Članak

ada ciganlija, sport, šah

Stotine klupa i stolova u prirodnom hladu, svakodnevno ugosti beogradske šahiste – šetače. Igrati može svako ko ima saigrača i ponese tablu i figure. Posebnu draz šahovskim mečevima daje publika koja kibicuje i uvek zna najbolji mogući potez.

Pecanje Članak

ada ciganlija, sport, pecanje, savsko jezero

Na samom Savskom jezeru je postavljeno 10 platformi za pecanje, čime se proširuje ponuda i pomaže dalje razvijanje i omasovljavanje sportskog ribolova.

Beogradski pobednik Članak

sport, sportski događaji, boks

Beogradski pobednik kao turnir promoviše Srpski sport i hrabrost Srpskih boraca. Bokserski savez Beograda kao dugogodišnji organizator ovog turnira ponovo okuplja boksere širom evrope.