Tagovi

Tag: Sport

Oko 80 rezultat(a) (0.13 sekundi)
Aquasoccer Članak

sport, ada ciganlija, fudbal, sportski tereni

Za ljubitelje fudbalskih akrobacija postavljeno je nekoliko terena za fudbal na sapunici, na kojima pored redovnih posetilaca, često snage odmeravaju snage ekipe sastavljene od predstavnika medija i poznatih ličnosti.

Veštačka stena Članak

sport, ada ciganlija, sportski tereni, sportsko penjanje

Veštačka stena postavljena pre desetak godina, predstavlja poligon za vežbu sportskih penjača, a na njoj su održana i brojna takmičenja. Klub "Vertikal" osnovan 1994. godine, redovno kod stene upisuje nove članove.

Fudbalski teren Članak

sport, ada ciganlija, sportski tereni, fudbal

Ljubitelji fudbala kao razonode i rekreacije, ali i vrhunskog sporta, od 2004. godine na Adi Ciganliji će moći da igraju fudbal na prvom terenu sa veštačkom travom u našoj zemlji. Pored ovog fudbalskog terena nalazi se i pomoćni teren.

Tereni za mali fudbal Članak

sport, ada ciganlija, mali fudbal

Šest terena sa rukometnim golovima i još jedan sa malim golićima su krcati čitavog dana. Pobednik ostaje, a nepisano pravilo je da mečevi traju dva puta po 15 minuta. Ukoliko je nerešeno, šutiraju se penali.

Holmerova trim staza Članak

sport, ada ciganlija, sportski tereni, trim staza

Ljubiteljima mirnijih oblika rekreacije i relaksacije na raspolaganju je Holmerova trim staza.

Centralni sportski tereni Članak

sport, ada ciganlija, sportski tereni

Rukometni, odbojkaški, košarkaški i teniski tereni, pružaju mogućnost kako rekreacije, tako i organizacije takmičenja na raznim nivoima.

Sudijski toranj Članak

sport, ada ciganlija, toranj

Sudijski toranj je jedno od najprepoznatljivijih obeležja Ade Ciganlije. Toranj je najčešći orijentir posetiocima, a nalazi se kod restorana "Jezero", na početku šetališne staze. Toranj i tribine se koriste prilikom organizacije takmičenja sportova na vodi ( veslanje, jedriličarstvo,...

Golf teren Članak

sport, ada ciganlija, sportski tereni, golf

Golf kompleks smešten je na najlepšem delu Ade Ciganlije i udaljen je samo četiri kilometra od centra Beograda. Prostire se na 35 hektara, a golf teren ima devet polja koja su urađena po strogim svetskim standardima. Teren je izuzetno interesantan i iziskuje maksimalnu koncentraciju i...

Gradski centar za fizičku kulturu (Stari DIF) Članak

sport, stari dif, sportski objekti, sportski tereni, bazen, rekreacija, savski venac

Ideju o izgradnji objekta, specifične namene, pokrenuli su članovi Sokolskog društva Matica. Grad Beograd poklonio je plac u Deligradskoj ulici i izgradnja je počela 1929. godine. Stari dif Kamen temeljac postavio je kralj Jugoslavije Aleksandar I Karađorđević, prilažući 100, 000 dinara za...

Sekretarijat za sport i omladinu Članak

državna uprava, gradska uprava, sport, omladina

Sekretarijat za sport i omladinu Kraljice Marije 1/XI